Meclis Yarın Yoğun Gündemle Toplanıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu, yarın toplanacak. Oturumda 5 yasa tasarısı ile 3 yasa önerisi ele alınacak.

Meclis yarın yoğun yasama gündemiyle toplanıyor: 5 yasa tasarısı, 3 yasa önerisi

Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu, yarın yasama gündemiyle toplanacak. Toplantıda, beş yasa tasarısı, üç yasa önerisi ele alınacak.

Ziya Öztürkler başkanlığında saat 10.00’da toplanması beklenen Meclis gündeminde, Motorlu Araçlar ve Yol Trafik (Değişiklik) Yasa Tasarısı (Y.T.No:340/5/2025), Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Pasaport (Değişiklik) Yasa Tasarısı (Y.T.No:349/5/2026), Oteller (Değişiklik) Yasa Tasarısı (Y.T.No:354/5/2026), Güvenlik Kamu Görevlileri (Değişiklik) Yasa Tasarısı (Y.T.No:292/4/2025), Askerlik (Değişiklik) Yasa Önerisi (Y.Ö.No:91/4/2025) ve Daimi İkamet İzni (Değişiklik) Yasa Tasarısı (Y.T.No:344/5/2026) bulunuyor.

Toplantıda ayrıca, Trafik Dairesi (Kuruluş, Görev ve Çalışma Esasları) (Değişiklik) Yasa Önerisi (Y.Ö.No:94/5/2025) ve Kamu Görevlileri (Değişiklik) Yasa Önerisinin (Y.Ö.No:95/5/2025) üçüncü görüşmeleri de yapılacak.

Meclis Yarın Yoğun Gündemle Toplanıyor
Bizi Takip Edin
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.