Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Oğuzhan Hasipoğlu, Kıbrıs Türk Petrolleri’nde beş gündür devam eden grevin, 8 çalışanın işbaşı yapmasıyla sona erdiğini açıkladı.

” Bir Grevi daha sonlandırmanın bahtiyarlığı içerisindeyiz!
5 gün boyunca uzlaştırmak için çaba sarfetttiğimiz Kıbrıs Türk Petrolleri grevi 8 çalışanın işbaşı yapması ile sona ermiştir.
Bu andan itibaren petrol istasyonlarına yakıt verilmeye başlanmıştır. Sayın Başbakan Ünal Üstel’in ve Bakanlarımız Sayın Özdemir Berova ve Sayın Hasan Taçoy ‘un kıymetli katkıları ile birlikte İşveren ve İşçi tarafına yapıcı tavrından dolayı teşekkür ediyorum.
Bakanlık olarak çalışma barışını sağlamak, çalışanın ekmeğini kazanmaya devam etmesini gözetirken, işverenin de ayakta kalmasını sağlamaya çalışmak temel hedefimiz olmaya devam edecektir.”
























