1. Haberler
  2. KIBRIS
  3. 40 bin TL ikramiye ve ocakta ek yüzde 10 zam

40 bin TL ikramiye ve ocakta ek yüzde 10 zam

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ulusal Birlik Partisi Genel Başkanı ve Başbakan Ünal Üstel, Sosyal Sigortalar Kurumu’nun 50’nci kuruluş yılı vesilesiyle kasım ayında yaklaşık 48 bin sosyal sigorta emeklisine kişi başı 40 bin TL ikramiye ödeneceğini açıkladı.

Başbakan Üstel, yaptığı yazılı açıklamada, emeklilere daha önce sözü verilen yüzde 10’luk maaş zammının da hayat pahalılığı artışına ilave olarak 1 Ocak 2027 tarihinden itibaren maaşlara yansıtılacağını belirtti.

“Emeklilerimizin yanında durmaya devam ediyoruz”

Halka verdikleri taahhütleri yerine getirmek amacıyla kesintisiz çalıştıklarını ve her gün vatandaşların hayatını kolaylaştıracak adımlar attıklarını ifade eden Üstel, emeklilerin refahını gözetmeyi sürdürdüklerini vurguladı.

Üstel, “Bugün seçim dönemini bahane eden, iktidar hayali kuran bazı muhalif partiler ve birkaç sendika o gün geldiğinde bakalım ne bahane üretecekler hep beraber göreceğiz” dedi.

CTP ve muhalefete yönelik eleştiriler

Cumhuriyetçi Türk Partisi’ni “çamur siyaseti” yapmakla ve toplumu karamsarlığa sürüklemekle eleştiren Üstel, “Bu ülkeye eser kazandırmayan, yatırımlara ve Türkiye ile yürütülen projelere engel olanlar bugün yeniden iktidar istiyor” ifadelerini kullandı.

Halkın ödenmeyen maaşları, yarım bırakılan projeleri, kaynaksız bırakılan ülkeyi ve ‘tünelin sonunda ışık yok’ denilerek görevi bırakanları unutmadığını kaydeden Üstel, açıklamasına şöyle devam etti

“Bu ülke güzel sözlerle değil, çalışarak ve üreterek ileriye gidiyor. UBP varsa hizmet var, kaynak var, yatırım var. CTP varsa yatırım yok, kaynak yok, taksitle maaş dönemi var. Halkımız kimin çalıştığını, kimin yalnızca konuştuğunu biliyor. Yalanlara, iftiralara ve çamur siyasetine kanmayacak. Halka hizmet yolunda hız kesmeden çalışmaya devam ediyoruz. Biz UBP’yiz. Yeni dönemde de iktidar ve istikrar biziz.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
40 bin TL ikramiye ve ocakta ek yüzde 10 zam
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Bizi Takip Edin
KAI ile Haber Hakkında Sohbet