Özgün Atakan U14 Kızlar Ligi’nin günün açılış mücadelesinde Esentepe, deplasmanda Digem karşısında üstün bir oyun sergileyerek sahadan 5-0 galip ayrıldı. Maçın başından sonuna kadar tempoyu elinde tutan Esentepe ekibi, her periyotta skor üstünlüğünü korumayı başardı.
Periyot Skorları:
1. Periyot: 5 – 21
2. Periyot: 9 – 17
3. Periyot: 8 – 17
Esentepe adına Asya Dikel ve Ela Yalçın 10’ar golle maçın en skorer isimleri olurken, Fatma Erdoğan 9 golle galibiyete büyük katkı sağladı. Digem cephesinde ise Yeşim Küçük 6 gol, Ayşe Çetin ise 5 golle takımlarını sürüklemeye çalışan isimler oldu.
Ozanköy Deplasmanda Hız Kesmedi
Günün bir diğer önemli randevusunda Ozanköy, konuk olduğu UKÜ karşısında baştan sona domine ettiği maçı 5-0 kazanarak gövde gösterisi yaptı. Savunmada neredeyse geçit vermeyen Ozanköy, hücumda da etkili bir performans sergiledi.
Periyot Skorları:
1. Periyot: 1 – 12
2. Periyot: 1 – 12
3. Periyot: 1 – 8
Ozanköy’de Hiranur Şanverdi 9 golle yıldızlaşırken, Buğlem Ahraz 8 ve Kardelen Malfir 7 golle skora önemli destek verdiler. UKÜ’nün 3 golü ise Hazal Dağdelen (2) ve Milena Aguyeva’dan geldi.

























