Gönyeli Yenikent bölgesinde son 30 dakika içerisinde peş peşe yaşanan elektrik kesintileri vatandaşları endişelendirdi. Bölge sakinleri, kısa süre içinde yaklaşık 10 kez elektriğin gidip gelmesi nedeniyle evlerde bulunan elektronik cihazlar ile beyaz eşyaların zarar görmesinden korktuklarını ifade etti.
Sürekli yaşanan kesintilerin günlük yaşamı olumsuz etkilediğini belirten vatandaşlar, özellikle buzdolabı, klima, televizyon ve bilgisayar gibi cihazların ani voltaj değişimlerinden etkilenebileceğini dile getiriyor. Bazı vatandaşlar ise yaşanan durumun artık ciddi bir mağduriyete dönüştüğünü savunarak yetkililerden acil çözüm talep etti.
Öte yandan elektrik kesintileriyle ilgili Kıbrıs Türk Elektrik Kurumundan şu ana kadar herhangi bir resmi açıklama ya da duyuru yapılmaması da bölge halkının tepkisini artırdı. Vatandaşlar, hem kesintilerin nedeninin açıklanmasını hem de sorunun kalıcı şekilde çözülmesini bekliyor.






















