Girne-Değirmenlik Dağ Yolu’nda kapanma 30 Eylül’e uzatıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karayolları Dairesi, Girne-Değirmenlik Dağ Yolu’nun Girne Acapulco Kavşağı ile Alevkayası arasındaki bölümünün, devam eden yol çalışmaları nedeniyle 30 Eylül’e kadar transit otomobil ve motosiklet trafiğine kapalı kalacağını açıkladı.

KKTC Karayolu Master Planı kapsamında sürdürülen çalışmalar nedeniyle söz konusu güzergâhın, can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla daha önce trafiğe kapatıldığı hatırlatıldı.

Kapanma 30 Eylül’e kadar sürecek

Karayolları Dairesi, yol çalışmaları devam ettiği için kapatma süresinin 30 Eylül’e kadar uzatıldığını bildirdi.

Açıklamada, transit otomobil ve motosiklet sürücülerinin yolun trafiğe kapalı kesimini kullanmaması istendi.

Sürücülere dikkat çağrısı

Sürücülerden güzergâh boyunca dikkatli ve yavaş seyretmeleri, hız sınırlamalarına uymaları ve trafik işaretleri ile işaretçilerin yönlendirmelerini dikkate almaları istendi.

Girne-Değirmenlik Dağ Yolu’nda kapanma 30 Eylül’e uzatıldı
Bizi Takip Edin
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.