1. Haberler
  2. KIBRIS
  3. Karkas Operasyonu genişletildi: Üç iş yeri ve depoya baskın

Karkas Operasyonu genişletildi: Üç iş yeri ve depoya baskın

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekiplerinin Haspolat’ta gerçekleştirdiği “Karkas Operasyonu” genişletildi. İ.K.’nin (E-41) tasarrufunda yaklaşık 6 ton karkas küçükbaş hayvan eti ele geçirilmesinin ardından zanlıya ait depo ve iş yerlerinde de aramalar yapıldı.

TEPEBAŞI’NDAKİ DEPODA 38 ADET BUT ETİ

Tepebaşı’nda İ.K.’ye ait depo olarak kullanılan iş yerinde yapılan aramada, GKRY’den temin edilerek yasa dışı yollarla KKTC’ye geçirildiği belirtilen, toplam 78,8 kilogram ağırlığında 38 adet küçükbaş hayvana ait but eti bulundu.

GİRNE’DE ÜÇ İŞ YERİNE ARAMA

Soruşturma kapsamında zanlıya ait Girne’de faaliyet gösteren üç ayrı iş yerinde de arama gerçekleştirildi. Aramalarda toplam 35 kilogram kuzu karkas, but ve kaburga eti ile 16,5 kilogram ağırlığında 6 adet sahte mühürlü kuzu karkas tespit edilerek emare olarak alındı.
Polisin birinci derece askeri yasak bölgeyi ihlal ve gümrüksüz mal tasarrufu kapsamında yürüttüğü soruşturma devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Karkas Operasyonu genişletildi: Üç iş yeri ve depoya baskın
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Bizi Takip Edin
KAI ile Haber Hakkında Sohbet